Bachelor prosjektet mitt var å utvikle et fullstendig restaurantkonsept med focus på bærekraft. Jegkalte konseptet “SEA”. Dette prosjektet handler om hvordan en interiørarkitekt kan ta i bruk gjenbruk som metode og på den måten skape et unikt visuelt uttrykk i restaurant miljøer samtidig som byggingene bærekraftig. Gjenbruk vil redusere mengden avfall som genereres, og dermed bidra til en positiv miljøpåvirkning i byggebransjen. De bærekraftige grepene som er tatt i dette prosjektet er gjenbruk av energi, kildesortering av avfall og ombruk av
MRS. SEA RESTAURANT
Konseptet “SEA” tar utgangspunkt i havet og sjømat, noe som gjenspeiles i interiørløsningene. Jeg har lagt vekt på luftighet, åpenhet, rustikk og blått, for å gi en følelseav naturlig skjønnhet og harmoni, samtidig som atmosfæren skal være behagelig, men også røft – som jo havet er. Materialene er i stor grad av natur og møbler og annet interiør var enten gjenbruk eller ombruk. Til sammen gir dette restaurant konseptet en aura av historie, kultur og natur på samme tid. Stedet jeg valgte for restauranten ligger midt på Youngstorget, et stykke fra havet, men det bringer hav og natur til asfaltjungelen og minner folk på at vi alltid er endel av naturen.
Visjon: Vi streber etter å bringe havets sjarm og delikatesser inn til byens hjerte, der den urbane pulsen kan hvile i en tidløs, men likevel moderne estetikk.